top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Beursvloer Westland


Biobest was in oktober deelnemer van Beursvloer Westland. Een door Vitis Welzijn georganiseerd evenement waarbij bedrijven en maatschappelijke instellingen elkaar treffen om een match te maken waarbij beide partijen elkaar iets te bieden moeten hebben. Voor bedrijven als Biobest een mogelijkheid om invulling te geven aan het MVO-beleid en voor maatschappelijke organisaties om met gesloten beurs bepaalde producten of diensten geleverd te krijgen. Er is dus altijd sprake van een tegenprestatie over en weer.

Zo kwam Biobest Nederland in aanraking met www.Gezondnaardetop.nl die een gezonde bedrijfskantine in de aanbieding heeft in ruil voor de ondersteuning van Healthy Team, het schaatsopleidingscentrum van Zuid-Holland. Doordat deze producten ook nog eens afkomstig zijn van een klant van Biobest, namelijk Greenco met de Tommies producten slaat Biobest Nederland met een abonnement op deze gezonde bedrijfskantine 3 vliegen in één klap!

bottom of page