top of page

Vacatures

Medewerker Customer Service - 32 uur

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste medewerker(ster) die betrokken is bij onze organisatie. Jij vindt het prettig om te werken in een klein team en bent klantgericht. Je zult veel contact hebben met klanten en collega’s zowel telefonisch als via de mail.

Wat zoeken wij?

Als customer service medewerker draag je zorg voor een perfecte service aan onze klanten. Je bent betrokken en ondersteunt diverse werkzaamheden binnen het gehele customer service proces. Hierin heb je intensief contact met onze klanten, jouw collega’s binnen Biobest Nederland, en collega’s binnen ons Belgische moederbedrijf.

 

Je komt te werken in een klein en gezellig team aan de Leehove in De Lier. Onze experts op het gebied van biologische bestrijding staan elke dag klaar voor telers in heel Nederland en wij zoeken iemand die graag onderdeel is van dit proces. Wij helpen elkaar verder en houden van een informele werksfeer op kantoor.


Jouw profiel:
  • Jouw affiniteit met duurzame tuinbouw vinden wij belangrijk

  • Je hebt een flexibele, klantgerichte en professionele instelling

  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je bent resultaatgericht

  • Het zou fijn zijn wanneer jij al ervaring hebt met SAP als bedrijfssoftware
     

Wij bieden jou:
  • Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid

  • Samenwerking in een klein maar ervaren en gedreven customer serviceteam

  • Goede arbeidsvoorwaarden en dito salaris

 

 

Over Biobest

Werken bij Biobest Nederland betekent werken bij een groeiend, duurzaam en innovatief bedrijf in de agrarische sector. Biobest Nederland is een jonge en toonaangevende specialist op het gebied van biologische gewasbescherming en –bestuiving in de glastuinbouw. Onze producten zijn afkomstig uit de eigen productie van het moederbedrijf, gevestigd in België. Door innovatie en het leveren van advies op maat staan wij onze klanten terzijde in hun streven naar een biologische of geïntegreerde teelt van onder andere voeding- en sierteeltgewassen. Op deze wijze leveren we een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Gert-Jan Dillo op het nummer 0174-752250. Je kunt je sollicitatie richten aan: Biobest Nederland, Leehove 31, 2678 MA De Lier. Mail: gert-jan.dillo@biobestgroup.com

bottom of page