top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Schrijf u nu in voor de workshop 'Paprika'

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor een workshop, speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor telers van paprika. De workshop zullen plaatsvinden op de volgende datums: donderdag 22 oktober, donderdag 29 oktober en donderdag 12 november. In het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke datum u aanwezig wilt zijn.

Deze workshop wordt u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de teelt van paprika.

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

De sprekers zijn Stefan Bohté, Juliette Pijnakker en Gert-Jan de Vast. Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur Inloop

13.15 uur Evaluatie teeltseizoen 2020 - wat hebben we geleerd?

13.45 uur Nezara viridula – onderzoek & beheersing

14.30 uur Pauze

14.45 uur Eerste jaar zonder Plenum – wat zijn de ervaringen?

15.00 uur Crop Scanner; door digitalisering van uw scoutgegevens maakt u betere keuzes

15.15 uur Strategie 2021

16.00 uur Discussie/uitloop

16.15 uur Einde

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. btw). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. btw).

Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoek ik u bijgevoegd formulier in te vullen en te retourneren. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshop op een van deze data.

N.B. Onze locatie is ingericht conform de coronamaatregelen. Afhankelijk van de locatie laten we een beperkt aantal kandidaten toe. Bij de bevestiging zullen we ook de locatie bekend maken. De coronamaatregelen worden u van tevoren toegezonden.

Comments


bottom of page