top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Gert-Jan Dillo is vanaf heden teamleider van Biobest Nederland


Op 1 februari jongs leden ben ik, Gert-Jan Dillo, in dienst getreden als teamleider bij Biobest Nederland. Vanuit deze functie ga ik mij bezig houden met de dagelijke leiding over het team van Biobest Nederland hier in De Lier (Westland). Ik ben geen onbekende voor de Biobest Groep. Ik werkte al van 2000 tot 2003 voor dit bedrijf, maar mijn relatie met Biobest dateert al van de begin jaren negentig van de vorige eeuw. Ik ben daarom ook erg blij weer aan de slag te mogen bij dé producent van nuttige insecten die een sleutelpositie inneemt in de verdere verduurzaming van de Nederlandse agro-sector. De gewasbeschermingsvraagstukken voor verre maar zeker ook nabije toekomst zullen onverminderd aan complexiteit winnen. Ik ben er van overtuigd dat oplossingen voor deze complexe vraagstukken, meer dan nu al het geval is, gevonden zullen worden in de inzet van natuurlijke vijanden van ziekten en plagen. Of dit nu bovengronds op onze gewassen is of ondergronds rond het wortelmilieu. Samen met onze partners blijven we onverminderd doorzoeken naar robuuste gewasbeschermingsoplossingen die aansluiten bij de klantwens van vandaag en morgen.

bottom of page