top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Beursvloer Westland

Biobest Nederland was op donderdag 26 oktober voor het eerst aanwezig bij Beursvloer Westland http://www.vitiswelzijn.nl/site/nl/vrijwillige-inzet/projecten/beursvloer-westland. Dit is een netwerkevenement waarbij verschillende werelden elkaar ontmoeten: bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. In een informele en dynamische sfeer gaan ze met elkaar in gesprek en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Vraag en aanbod van bedrijven en vrijwilligersorganisaties worden 'verhandeld'. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Menskracht, advies, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten, het maakt niet uit. De portemonnee blijft daarbij gesloten. Het was een levendige en drukbezocht evenement waarbij Biobest Nederland een match maakte met maar liefst 3 organisaties;

  • Healthy Food

  • Woutershof

  • Terre des Hommes

De komende periode zullen de matches concreet uitgevoerd worden zoals het adviseren en leveren van producten voor gewasbescherming in de kas op het complex van de Woutershof in Monster. Een mooie gelegenheid om maatschappelijke betrokkenheid in het Westland in de praktijk te brengen.

Biobest sluit hier een overeenkomst met Ipke de Bruggen van het Woutershof om advies en producten te leveren om biologisch groenten te telen.

bottom of page