top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Inschrijving workshops weer geopend


Traditiegetrouw geven wij komend najaar wederom de welbekende workshops! Ook dit keer zullen wij u bijpraten over het afgelopen teeltseizoen, de meest recente ontwikkelingen op gebied van biologische gewasbescherming en blikken we vooruit op het nieuwe seizoen.

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven.


De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. btw). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. btw).


We bieden verschillende workshops aan die gericht zijn op verschillende teelten. Wij streven ernaar om de workshops actueel te houden en gericht op praktijksituaties. Er is een maximaal aantal deelnemers per dag en vol=vol. U kunt zich inschrijven via de website of door het retour sturen van het inschrijfformulier dat u per mail heeft ontvangen. Indien u geen inschrijfformulier heeft ontvangen, maar dit wel wenst kunt u een mail sturen naar ons. Schrijf u snel in voor de teelt die het beste bij u past.


Comments


bottom of page