top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Een coole groene doos voor een schoon gewas 100% recyclebaar

Bijgewerkt op: 14 apr. 2022

Vanaf dinsdag 12 april leveren wij onze materialen aan in een 100% recyclebare kleine doos (40x30x30cm). Op deze manier starten wij met afscheid nemen van de bekende witte tempex (EPS) doos. Het overschakelen naar deze doos is onderdeel van onze duurzaamheidstransitie van al onze verpakkingsmaterialen en zal worden gevolgd door andere maten ‘overdozen’. De dozen zijn in de afgelopen maanden intensief getest in onze supply-chain en presteren volledig volgens onze strenge kwaliteitsnormen. Zo is de temperatuurregulatie zelf beter dan de huidige EPS doos. Onze biologische bestrijders zullen dan ook uitermate goed vervoerd kunnen worden in deze dozen.

In deze dozen zult u nog steeds koelelementen vinden. Deze zijn nog niet recyclebaar en moeten dus afgevoerd worden via het restafval. De doos zelf en het isolatiemateriaal dat u in de doos vindt kunt u via het papierafval afvoeren.


Via deze link vindt u een instructiefilmpje: https://youtu.be/xmmCDbFXdmo

Wij verwachten u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Mochten er desondanks nog vragen zijn horen wij deze natuurlijk graagTeam Biobest Nederland


Commentaires


bottom of page