top of page

wo 15 feb

|

De Lier

Workshop Tropische potplanten || Vol

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Tropische potplanten || Vol
Workshop Tropische potplanten || Vol

Tijd en locatie

15 feb 2023, 13:00 – 16:30

De Lier, Leehove 31, 2678 MA De Lier, Nederland

Over het evenement

Geachte heer/mevrouw,                                                                                                 De Lier, 6 december 2022

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor een workshop, speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor telers in de tropische potplanten. De workshops zullen plaatsvinden op de volgende datums:

Ø Donderdag 5 januari 2023: Tropische potplanten

Ø Woensdag 15 februari 2023: Tropische potplanten

Op het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke datum u aanwezig wilt zijn. De workshop wordt u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de tropische potplanten teelt.

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

Sprekers: Juliette Pijnacker, Koen Merkus en Steven van Eijk.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Inloop

13.15 Evaluatie teeltseizoen 2022

14.00 Exotische trips: Wat weten wij tot nu toe?

14.30 Pauze

14.45 High-tech IPM/Biobest Academy

15.15 Wijzigingen/toevoegingen aan het middelenpakket

15:30 Strategie 2023 & telen met lagere temperaturen

16.00 Discussie/uitloop

16.15 Einde

Locatie workshop: 

Biobest Nederland BV, Leehove 31, 2678 MA De Lier

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. btw). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. btw).

Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoek ik u bijgevoegd formulier in te vullen en te retourneren. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshop op één van deze data.

Met vriendelijke groet, Gert-Jan Dillo

Manager Biobest Nederland B.V.

Deel dit evenement

bottom of page