top of page

do 19 jan

|

De Lier

Workshop potplanten koude teelten

Een workshop over de biologische bestrijding in gewassen als: cyclaam, campanula, begonia, rhododendron, skimmia, mandavilla, pot-gerbera, pot-roos, hibiscus, geranium, petunia enzovoort.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop potplanten koude teelten
Workshop potplanten koude teelten

Tijd en locatie

19 jan 2023, 13:00 – 16:30

De Lier, Leehove 31, 2678 MA De Lier, Nederland

Over het evenement

Workshop/licentieverlenging potplanten koude teelten

Geachte heer, mevrouw,                                                                                 De Lier, 6 december 2022

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor een workshop, speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor potplanten telers in koude teelten. Hierbij kunt u denken gewassen als cyclaam, campanula, begonia, rhododendron, skimmia, mandavilla, pot-gerbera, pot-roos hibiscus, geranium, petunia enzovoort. 

De workshop zal plaatsvinden op Donderdag 19 januari 2023.

In het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke datum u aanwezig wilt zijn.

Deze workshop wordt u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de koude potplantenteelten.

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

Sprekers: Juliette Pijnacker, Koen Merkus en Steven van Eijk.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur Inloop

13.15 uur Evaluatie teeltseizoen 2022

14.00 uur Exotische trips: Wat weten wij tot nu toe? & Spint: een overzicht

14.30 uur Pauze

14.45 uur High-tech IPM/Biobest Academy

15.15 uur Wijzigingen/toevoegingen aan het middelenpakket

15:30 Strategie 2023 & bodemschimmels (Asperello)

16.00 uur Discussie/uitloop

16.15 uur  Einde

Locatie workshop:

Biobest Nederland B.V.

Leehove 31,  2678 MA De Lier

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. btw). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. btw).

Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoek ik u bijgevoegd formulier in te vullen en te retourneren. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshop op een van deze data.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan Dillo

Manager Biobest Nederland B.V.

Deel dit evenement

bottom of page