top of page

Arno Hellemons

Specialist gewasbescherming

Het verhaal van Arno Hellemons:

“Nog voor het weekend bestreden”

Deskundig, hands-on mentaliteit en maatwerk

“Afgelopen jaar ben ik met een nieuwe paprika klant gaan samenwerken. Tijdens het eerste gesprek liet hij doorschemeren dat hij tevreden was met zijn huidige leverancier. Na het gesprek bleek dat er te veel op de automatische piloot ging en dat er nog winst te behalen valt in het kennisniveau. In dit gesprek heb ik de strategie van Biobest kenbaar gemaakt, transparant, hands-on maatwerk en deskundigheid delen met de klant. Na het gesprek was de teler kort en bondig: zorg maar dat ik prijzen van je krijg, dan kan ik daar eens op mijn gemak naar kijken.”

​Strategie
​“In november kreeg ik een positief bericht, de klant wilde de samenwerking met mij en Biobest aan. Aan het eind van de maand hebben we een strategie bepaald voor het nieuwe teeltseizoen. In december was het de tijd om de praktijk bij de theorie te voegen.”

​Uitdagingen
​ “Tijdens de eind evaluatie melde de teler mij, dat hij veel geleerd heeft en erg tevreden was over het afgelopen jaar. Voor de komende jaren zijn er nog een aantal uitdagingen die enige tijd, energie en aandacht vergen. Die uitdagingen willen we graag met jou aangaan was zijn oordeel. Het geeft mij een goed gevoel als een klant tevreden terugkijkt op een seizoen en graag met mij door wil gaan om op biologisch gebied het maximale te kunnen bereiken.”

bottom of page