Please reload

Schrijf u nu in voor de workshop tomaat

19/08/2019

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor een workshop, speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor telers van tomaat. De workshop zullen plaatsvinden op de volgende datums: donderdag 5 september, donderdag 19 september, donderdag 10 oktober of donderdag 7 november 2019. De eerste twee workshops zijn deels ingericht voor belichte tomatentelers, maar ook onbelichte bedrijven zijn van harte welkom. In het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke datum u aanwezig wilt zijn.

 

Deze workshop wordt u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de teelt van tomaat.

 

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

 

De sprekers zijn Arjo van Lenteren en Marvin Koot.

 

Het programma ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):

Locatie: Leehove 31, De Lier

 

13.15 uur            Inloop

13.30 uur                            Update Tuta absoluta, tomatengalmijt & rups

14.00 uur                            Update Nesidiocoris              

14.30 uur            Pauze

14.45 uur                            Productpresentatie SPYRO 

15.15 uur                            Strategie 2019/2020

16.00 uur                            Discussie/uitloop

16.30 uur           Einde

 

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. BTW). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. BTW).

 

Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshop op donderdag 5 september, donderdag 19 september, donderdag 10 oktober 2019 of donderdag 7 november.!

Please reload

Meer nieuws

Biobest Nederland

Leehove 31

2678 MA De Lier

Telefoon: 0174 752 250

E-mail: csnl@biobestgroup.com