top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Vacature: Commercieel en Technisch Specialist


Werken bij Biobest Nederland betekent werken bij een groeiende en innovatief bedrijf in de agrarische sector. Biobest Nederland is een jonge en toonaangevende specialist op het gebied van biologische gewasbescherming en –bestuiving in de tuinbouw. Onze producten zijn afkomstig uit de eigen productie van het moederbedrijf, gevestigd in België. Door innovatie en het leveren van advies op maat staan wij onze klanten terzijde in hun streven naar een biologische of geïntegreerde teelt. Op deze wijze leveren we een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Ben jij onze nieuwe Commercieel en Technisch specialist voor West-Nederland?

Korte samenvatting van de functie:

Als commercieel en technisch specialist draag je zorg voor de verkoop en technische begeleiding van onze producten (natuurlijke vijanden en hommels, biopesticiden, monitoring en scouting etc.) aan onze klanten. Je zult hierbij voornamelijk actief zijn in de biologische en geïntegreerde sier- en groenteteelt in het werkgebied West-Nederland. Daarbij word je onderdeel van ons gedreven team van specialisten.

Jouw profiel:

  • Je hebt ervaring met of grote interesse in de biologische gewasbescherming

  • Jouw affiniteit met duurzame glastuinbouw vinden wij erg belangrijk

  • Je hebt een HBO-opleiding afgerond of bezit het werk- en denkniveau

  • Jouw communicatieve en commerciële vaardigheden zijn uitstekend en je bent resultaatgericht

  • Je hebt een flexibele, klantgerichte en professionele instelling

Wij bieden jou:

  • Een zelfstandige en afwisselende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

  • Door intensieve kennisuitwisseling met je collega’s, de afdeling R&D en het moederbedrijf in België is er volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tot een echte specialist in het vak.

  • De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en teamspirit staat hoog in het vaandel.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Gert-Jan Dillo op het nummer 0174-752250. Je kunt je sollicitatie richten aan: Biobest Nederland, Leehove 31, 2678 MA De Lier. Mail: gert-jan.dillo@biobestgroup.com

bottom of page