top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Vacature: Onderzoekassistent


Beschrijving van het bedrijf

Biobest group is een van leidende producenten in de markt voor in biologische bestrijding en bestuiving. In 1987 bracht Biobest als eerste hommels op de markt. Met 30 jaar ervaring blijft Biobest vandaag de dag de toon zetten. Biobest levert producten af met een constante, hoge kwaliteit. We bewaken de kwaliteit op elk niveau: tijdens de productie en ook tijdens het transport. Zo garanderen we een optimale werking in de teelt van onze klanten. Biobest biedt een oplossing op maat voor telers. Met sterk technisch advies en een nauwgezette begeleiding zijn onze experts overal te velde om te helpen.

Over je team

Biobest zet sterk in op Research & Development. We innoveren voortdurend. Nutrimite™ en Flying Doctors® zijn onder andere door Biobest ontwikkeld. De afdeling Research en Development van Biobest Nederland heeft als doel het testen van natuurlijke vijanden en het ontwikkelen van biologische bestrijdingsstrategieën. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een onderzoekassistent in De Lier in het Westland. Het betreft een deeltijdsfunctie van 20 uur per week, op woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Omschrijving vacature

In de rol van onderzoekassistent R&D help je onderzoekers met het uitvoeren van testen van biologische producten. Na het bestuderen van een proefopzet, voer je bespuitingen uit en verricht je vervolgens tellingen van ziektes, plagen en biologische bestrijders. Je werkt in het veld en in het laboratorium met een collega- onderzoeksassistent en stagiaires onder de begeleiding van een senior-researcher.

Gevraagd

Om voor deze functie van onderzoekassistent in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde MBO diploma (laboratorium) of LBO;

 • Je hebt affiniteit met insecten en mijten;

 • Je hebt geduld;

 • Je werkt nauwkeurig en doelgericht;

 • Je beschikt over een auto;

 • Je beschikt over een correcte beheersing van de Nederlandse taal;

 • Je levert een positieve bijdrage aan het team;

 • Je bent in september beschikbaar;

 • Je bent bereid om deeltijd te werken (20 uur/week) op woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Wat bieden wij jou

 • Een functie binnen een snel groeiende organisatie met een heldere en duidelijke visie;

 • Voldoende mogelijkheden om een “betekenisvolle” bijdrage te leveren aan de realisatie van noodzakelijke innovaties in de biologische bestrijding;

 • Een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Standplaats

De Lier, Westland, Zuid-Holland.

Solliciteren?

Mail je motivatiebrief en CV naar juliette.pijnakker@biobestgroup.com t.a.v. Juliette Pijnakker, Senior researcher.

bottom of page