top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Update omtrent Corona-virus


Zoals u zonder twijfel heeft kunnen vernemen heeft het Coronavirus ook in Nederland en België haar onschuld verloren. Maatregelen zijn noodzakelijk om de verspreiding van infecties te voorkomen en deze hebben ook gevolgen voor de bedrijfsvoering van Biobest Nederland.

Deze zullen voornamelijk betrekking hebben op de bezoeken die onze specialisten aan uw bedrijf brengen. Ons team van specialisten zal vanaf maandag 16 maart telefonisch contact met u onderhouden en voor zover mogelijk zullen we onze advisering op deze wijze invulling blijven geven. Leveringen van orders en de verwerking van bestellingen zullen zoals gebruikelijk uitgevoerd worden. Het tijdstip van levering op de door u gewenste leverdag kan mogelijk afwijken van het gebruikelijke tijdslot van 13.00 uur. Ook de gepland workshops kunnen helaas geen doorgang vinden. Wij houden u op de hoogte wanneer er een mogelijkheid is tot het geven van dit soort bijeenkomsten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Onze specialisten en het team van Customer Service zal dus gewoon bereikbaar blijven voor uw vragen, bestellingen of anderszins. Deze maatregel is hiermee in lijn met het streven om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken zonder dat onze dienstverlening aan uw bedrijfsvoering hierdoor in het gedrang zou komen. Tot nader order zullen we tot 31 maart deze handelswijze aanhouden.

We hopen dat een herstel van de gebruikelijke bedrijfsvoering tegen dat moment weer mogelijk zal zijn en zullen u tijdig over een en ander informeren. Uiteraard kunt u naar aanleiding van dit bericht nadere toelichting krijgen van uw gebruikelijke contactpersonen, inclusief het management van Biobest Nederland.

Vriendelijke groet,

Bart Sosef,

Gert-Jan Dillo

bottom of page