top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Schrijf u nu in voor de workshop 'Paprika'

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor een workshop, speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor telers van paprika. De cursussen zullen plaatsvinden op donderdag 17 & 31 oktober 2019.

Deze workshops worden u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de teelt van paprika.

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

De sprekers zijn Stefan Bohté, Juliette Pijnakker en John van Eijk.

Het programma ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):

13.30 uur Ontvangst

13.45 uur Evaluatie seizoen 2019, vooruitblik voor de start van het seizoen 2020 - roofmijten; ‘nog steeds een vaste waarde in tripsbestrijding’

14:30 uur Nezara - onderzoek en beheersing

15.00 uur Pauze

15.15 uur SPYRO - hét nieuwe correctiemiddel met natuurlijk pyrethroÏde

15.45 uur Bladluisbestrijding – Hoe bouwen we een robuust biologisch systeem?

16.15 uur Discussie

16.45 uur Einde

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. BTW). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. BTW).

Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoek ik u bijgevoegd formulier in te vullen en te retourneren. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshops op donderdag 17 of 31 oktober 2019!

Klik hier om je in te schrijven

bottom of page