top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

De actuele spuitadvieslijsten beschikbaar


Onze spuitadvieslijsten zijn weer helemaal actueel. De wijzigingen ten opzichte van de vorige lijsten zijn de volgende:

Aangepast:

Isonet T, van 1 naar 3 toepassingen voor tomaat en aubergine

Verwijderd:

Thiram Granuflo, vervallen per 30 april 2019 voor tomaat, komkommer, aardbei en potplanten

Toegevoegd:

SPYRO, (o.a) bladluisbestrijding in paprika, tomaat, aubergine, komkommer en courgette Sonata, meeldauwbestrijding in paprika, tomaat, aubergine, komkommer, courgette, aardbei en potplanten Bifasto, meeldauwbestrijding in paprika, tomaat, aubergine, komkommer, courgette, aardbei en o.a bloemisterij (bedekt, grondgebonden), gerbera en roos (bedekt, niet-rondgebonden)

Verismo, rupsenbestrijding in paprika, tomaat, aubergine, komkommer, courgette, en potplanten Steward OPZ, rupsenbestrijding in aardbei Benevia, bestrijding van aardbeibloesemkever en Suzuki fruitvlieg in aardbei

De spuitadvieslijsten zijn hier te vinden

bottom of page