top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

"De nieuwe vangplaten besparen de teler flink wat tijd"


In de professionele tuinbouw is het gebruik van vangplaten voor het monitoren van schadelijke insecten goed ingeburgerd.

Door het tijdig plaatsen van vangplaten beschikken telers over een snel waarschuwingssysteem en kunnen ze ingrijpen vóór de schadelijke insecten zich in hun gewas kunnen vestigen.

Het ophangen van vangplaten met behulp van strips of touwtjes is een arbeidsintensief proces. Na rondvraag in de markt heeft Biobest een snel en eenvoudig ophangsysteem geïntegreerd in zijn Bug-Scan vangplaten. De Bug-Scan vangplaten kunnen nu dus niet enkel met behulp van strips opgehangen worden maar ook rechtstreeks aan de gewasdraad, wat de teler flink wat tijd bespaart.

De Bug-Scan vangplaten met geïntegreerd ophangsysteem zijn beschikbaar in volgende kleuren en formaten: • Bug-Scan® Yellow (25 x 40 cm) (20 traps/pack) • Bug-Scan® Blue (25 x 40 cm) (20 traps/pack) • Bug-Scan® Yellow (25 x 10 cm) (10 traps/pack) • Bug-Scan® Blue (25 x 10 cm) (10 traps/pack)

Elke kleur trekt specifieke plagen aan.

bottom of page