top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Biobest Group en DCM over PMV®-01


In heel wat tomaten producerende landen in Europa arriveren nu de eerste planten voor het nieuwe seizoen in de serres. Een ideaal moment voor Biobest en DCM om hun nieuwe video over PMV®-01 voor te stellen.

PMV®-01 is een veelgebruikt plantenvaccin dat tomatengewassen beschermt tegen agressieve aanvallen door het Pepinomozaïekvirus. Slechts één applicatie na het planten, biedt voldoende bescherming voor de rest van het seizoen. Thijs De Langhe, Business Development Manager PMV®-01 bij DCM, geeft uitleg: "PMV®- 01 is niet alleen een product op zich, maar het maakt ook deel uit van een complete strategie: de PMV®- 01-vaccinatiestrategie. In deze video tonen en verduidelijken Biobest en DCM deze vaccinatiestrategie stap voor stap."

"Op dit ogenblik is PMV®-01 geregistreerd in 17 landen, zowel binnen als buiten de EU. Bovendien bevinden zich nog heel wat landen in het registratieproces. In de buurlanden van België, de DCM- kernlanden, staan de DCM-vaccinatiedeskundigen zelf in voor de opvolging van de telers. In een aantal andere landen zijn we met Biobest in zee gegaan. We hebben voor Biobest gekozen vanwege hun technische expertise en hun nauwe band met de tomatentelers." Sam Gui van Biobest Group, een expert op het gebied van geïntegreerde gewasbescherming, zegt het als volgt: "Het Pepinomozaïekvirus is een aanzienlijk probleem voor onze tomatentelers. We zijn dus heel blij dat we hen een veilige en effectieve oplossing kunnen bieden. Bovendien is PMV®-01 onderdeel geworden van de Biobest-strategieën voor geïntegreerde gewasbescherming (IPM). Onze lokale teams zijn opgeleid tot echte vaccinatiespecialisten. Of u nu voor het eerst met PMV®-01 werkt of een ervaren gebruiker bent, wij staan altijd klaar om u te helpen. Wanneer nodig bieden de experts van Biobest, die gespecialiseerd zijn in geïntegreerde gewasbescherming en bestuiving, bijkomende technische ondersteuning."

bottom of page