top of page
Micromus angulatus adult 4.jpg

Micromus

Deelnemers 3rd Biopesticides Europe Conference bezoeken Biobest op het WHC (World Horti Center)


Gisteren hebben op uitnodiging van Biobest een groep van 20 deelnemers van het 3rd Biopesticides Europe Conference het WHC in Naaldwijk bezocht. Tijdens dit bezoek kregen de deelnemers een presentatie van de Biobest Group over haar activiteiten. Zo werden er onder andere tijdens de rondgang twee pitches gegeven. De eerste over Flying Doctors, een unieke manier om Botrytis in zachtfruit te bestrijden door gebruik te maken van een bestrijdende schimmel. Tijdens de tweede pitch werd men geïnformeerd over de waarde van Nutrimite, een voedingssupplement voor het ‘boosten’ van roofmijten in het gewas. Tijdens het congres, dat 6 en 7 juni in Amsterdam wordt gehouden, zal onze collega Sarah van Beneden vanuit haar functie als productmanager microbials gastspreker zijn.

bottom of page