Het verhaal van Samira le Blanc:

“Met plezier werkend voor een groeiend en vooruitstrevend bedrijf”

Werken in een snel groeiende branche

In februari 2015 kwam ik bij Biobest te werken. “Hommeltjes en andere beestjes verkopen? Deze branche ken ik helemaal niet, maar natuurlijk, dit ga ik doen!”

In de drukste periode van het jaar werd ik ingewerkt. Wat een uitdaging was dit voor mij zeg! En dan al die moeilijke Latijnse namen. Toen het eerste seizoen erop zat, had ik het een en ander onder de knie.

Het klantenbestand bijhouden werd een van mijn extra taken naast de dagelijkse werkzaamheden. Elk seizoen melden hele groepen zich bij ons aan, daarnaast komen er ook nieuwe klanten bij gedurende het seizoen. Hieruit blijkt dat Biobest een groeiend bedrijf is. Ik ben trots om voor zo'n groeiend, deskundig en transparant bedrijf te werken.

Specialisten en klanten ontlasten

Als ik zie wat er de afgelopen jaren veranderd is, zie ik dat het steeds makkelijker wordt om bij ons te bestellen. Zowel voor de specialisten als klanten wordt het makkelijker om via bestellijsten te bestellen, maar natuurlijk mogen klanten altijd blijven bellen of mailen. De nieuwste ontwikkeling is dat er mogelijk een webshop gaat komen, hierdoor kunnen we het nog makkelijker maken voor klanten om producten te bestellen.

Gedreven & Sympathiek

Samira le Blanc

Customer Service

E-mail: Samira le Blanc