Medewerker Klantenservice

Wie ben jij? 

Wij zoeken een enthousiaste medewerker(ster) die betrokken is bij de organisatie. Jij vind het prettig om te werken in een klein team en bent klantvriendelijk. Je zult veel contact hebben met klanten, zowel telefonisch als via de mail. Daarnaast ben je in staat ons order systeem SAP onder de knie te krijgen.

Wat zoeken wij?

Als commercieel administratief medewerker draag je zorg voor een perfecte service aan onze klanten. Je bent betrokken en ondersteunt diverse werkzaamheden binnen het gehele administratieve proces. Hierin heb je intensief contact met onze klanten, je collega’s binnen Biobest Nederland, en collega’s binnen ons Belgische moederbedrijf.


Je komt te werken in een klein en gezellig team aan de Leehove in De Lier. Onze experts op het gebied van biologische bestrijding staan elke dag klaar voor telers in heel Nederland en wij zoeken iemand die graag onderdeel is van dit proces. Wij helpen elkaar verder en houden van een informele werksfeer op kantoor. Als het nodig is geven we extra gas, maar er is ook ruimte voor leuk bezigheden. Zo gaan wij elk jaar met het gehele team 3 dagen op pad voor trainingssessie en regelmatig organiseren wij een gezellige BBQ.


Over biobest

Werken bij Biobest Nederland betekent werken bij een groeiende, duurzaam en innovatief bedrijf in de agrarische sector. Biobest Nederland is een jonge en toonaangevende specialist op het gebied van biologische gewasbescherming en –bestuiving in de tuinbouw. Onze producten zijn afkomstig uit de eigen productie van het moederbedrijf, gevestigd in België. Door innovatie en het leveren van advies op maat staan wij onze klanten terzijde in hun streven naar een biologische of geïntegreerde teelt van voeding- en sierteeltgewassen. Op deze wijze leveren we een bijdrage aan een duurzame samenleving.

  • 28 - 32 uur


  • De Lier


  • 25 vakantie dagen plus 6 atv (obv full time)


  • Goede pensioenregeling


  • Goed salaris


  • MBO


  • Goede beheersing van Nederlandse taal (Engels is een pre)