top of page

Bijbaan Student

Wie ben jij? 

Wij zoeken een enthousiaste student

Wat zoeken wij?

Ter ondersteuning van het commerciële/productmanagement team zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die open staat voor een uitdagende en leerzame bijbaan.


De werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen van de Productmanager en Teammanager in diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan helpen bij het maken van content voor sociale media, het verrichten van administratieve werkzaamheden en een bijdrage leveren aan diverse projecten. Wij bieden de mogelijkheid tot het uitvoeren van afwisselende en relevante werkzaamheden en staan ook open voor een flexibele invulling van uren. Totaal aantal werkzame uren te bepalen in onderling overleg.


Een student met een commerciële studie geniet de voorkeur, maar dit is geen vereiste.

Over biobest

"Biobest is een dynamisch bedrijf dat uitgegroeid is tot één van de meest innoverende bedrijven ter wereld op het gebied van natuurlijke bestuiving en biologische bestrijding van plagen en ziekten.

In 1987 bracht Biobest al als eerste hommels op de markt. Biobest streeft nog voortdurend om te bijdragen aan gezondere en duurzamere teelten.

Biobest heeft 24 medewerkers in dienst in Nederland en ca. 1.700 wereldwijd. De afdeling R&D van Biobest is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe biologische producten in teelten onder glas voordat ze worden op de markt gebracht.

Verder draagt het team constant aan de verbetering van de huidige gewasbeschermingsstrategieën met de adviseurs.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Gert-Jan Dillo via nummer 06 3011 9665 of email Gert-Jan.Dillo@biobestgroup.com

  • Oproepkracht/bijbaan


  • De Lier


  • Student


  • Uren in overleg / Flexibel in te vullen


  • Goed salaris / Relevante werk evaring
bottom of page