top of page

do 23 mrt

|

De Lier

Workshop Tropische potplanten (Extra)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Tropische potplanten (Extra)
Workshop Tropische potplanten (Extra)

Tijd en locatie

23 mrt 2023, 13:00 – 16:30

De Lier, Leehove 31, 2678 MA De Lier, Nederland

Over het evenement

Geachte heer/mevrouw,                                                                                                De Lier, 24 februari 2023

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor de extra workshop potplanten. Deze is speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor telers in de tropische potplanten. Vanwege het grote aantal inschrijvingen heeft niet iedereen aan de eerdere drie workshops kunnen deelnemen. Om deze reden willen wij u de gelegenheid geven om de worskshop + licentieverlenging alsnog bij te wonen. 

De extra workshop zal plaats vinden op:

Ø Donderdag 23 maart 2023: Tropische potplanten

Wij willen u vragen om het aanmeldformulier in te vullen als u wilt deelnemen. De workshop wordt u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de tropische potplanten teelt.

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

Sprekers: Juliette Pijnacker, Koen Merkus en Steven van Eijk.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Inloop

13.15 Evaluatie teeltseizoen 2022

14.00 Exotische trips: Wat weten wij tot nu toe?

14.30 Pauze

14.45 High-tech IPM/Biobest Academy

15.15 Wijzigingen/toevoegingen aan het middelenpakket

15:30 Strategie 2023 & telen met lagere temperaturen

16.00 Discussie/uitloop

16.15 Einde

Locatie workshop:

Biobest Nederland BV, Leehove 31, 2678 MA De Lier

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. btw). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. btw).

Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoek ik u bijgevoegd formulier in te vullen en te retourneren. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshop op één van deze data.

Met vriendelijke groet, Gert-Jan Dillo

Manager Biobest Nederland B.V.

Deel dit evenement

bottom of page