top of page

do 22 sep

|

De Lier

Workshop tomaat 2022 (22 september) VOL!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop tomaat 2022 (22 september) VOL!
Workshop tomaat 2022 (22 september) VOL!

Tijd en locatie

22 sep 2022, 13:00 – 16:00

De Lier, Leehove 31, 2678 MA De Lier, Nederland

Over het evenement

Geachte heer, mevrouw,  De Lier,  juli 2022

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor een workshop, speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor telers van tomaat. De workshop zullen plaatsvinden op de volgende datums: donderdag 15 en 22 september en 6 oktober . In het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke datum u aanwezig wilt zijn.

Deze workshop wordt u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de teelt van tomaat.

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

De sprekers zijn Arjo van Lenteren en Marvin Koot en het programma ziet er als volgt uit:

3.00 uur Inloop

13.15 uur Evaluatie teeltseizoen 2022

14.00 uur  Pakket biologische producten Biobest

14.30 uur Pauze

14.45 uur  Update nieuwe biologische bestrijders tomatengalmijt

15.15 uur Het gebruik van uitvloeiers en de effecten op de spuitresultaten

16.00 uur Discussie/uitloop

16.15 uur  Einde

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. btw). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. btw).

Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoek ik u het aanmeldformulier in te vullen en te retourneren. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Let op er is een maximum aantal deelnemers voor deze cursus. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshop op een van deze data.

N.B. Onze locatie is ingericht conform de coronamaatregelen. De coronamaatregelen worden u van tevoren toegezonden.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan Dillo

Manager Biobest Nederland B.V.

Deel dit evenement

bottom of page