top of page

do 16 nov

|

BiobestNL

Workshop Paprika

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Paprika
Workshop Paprika

Tijd en locatie

16 nov 2023, 13:00 – 17:00

BiobestNL, Leehove 31, 2678 MA De Lier, Nederland

Over het evenement

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor een workshop, speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor telers van paprika. De workshop zal plaatsvinden op donderdag 16 november in De Lier. 

Deze workshop wordt u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de teelt van paprika.

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur Inloop

13.15 uur  Evaluatie teeltseizoen 2023

14.00 uur High Tech ontwikkelingen

14.30 uur Pauze

14.45 uur Nieuwe ontwikkelingen + veranderingen middelenpakket

15:00 uur Fusarium, wat weten we

15:45 uur Strategie 2024

16.00 uur Discussie/uitloop

16.15 uur Einde

Locatie workshop:

Biobest Nederland BV

Leehove 31

2678 MA De Lier

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. btw). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. btw).

Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoek ik u bijgevoegd formulier in te vullen en te retourneren. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshop op een van deze data.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan Dillo

Manager Biobest Nederland B.V.

Deel dit evenement

bottom of page