top of page

do 20 apr

|

De Lier

Workshop Gerbera

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Gerbera
Workshop Gerbera

Tijd en locatie

20 apr 2023, 13:00 – 16:30

De Lier, Leehove 31, 2678 MA De Lier, Nederland

Over het evenement

Geachte heer/mevrouw,                                                                                                De Lier, maart 2023

Hierbij wil ik u of uw medewerkers uitnodigen voor een licentieverlenging, speciaal ontwikkeld door Biobest Nederland voor telers van gerbera. De workshop zullen plaatsvinden op donderdag 20 april 2023 in De Lier.

Deze workshop wordt u aangeboden door Biobest Nederland en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de biologische gewasbescherming en plagen in de teelt van gerbera.

Dit stelt u of uw medewerkers in staat uw inzetstrategie voor het komende teeltseizoen voor uw eigen bedrijf te optimaliseren. Vanuit een wetenschappelijke basis, gecombineerd met een praktijkgedeelte, zal de vertaling gemaakt worden naar een inzetstrategie. Hierna zal er uiteraard voldoende ruimte zijn voor discussie.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur Inloop

13.15 uur Ervaringen Asperello in Gerbera + overige biopesticiden

13:45 uur Bladluisbestrijding: Verdieping

14.30 uur Pauze

14.45 uur High-tech IPM (Entomatic, Trap Eye, Crop Scanner)

15.30 uur Vergroenen, hoe gaan we dat doen?

16.00 uur Discussie/uitloop

16.15 uur  Einde

Locatie workshop:

Biobest Nederland BV, Leehove 31, 2678 MA De Lier

Deze workshop kunt u ook laten gelden als licentieverlenging. Gaarne bij uw aanmelding dit duidelijk aan te geven. De additionele kosten voor een licentieverlenging zijn, in combinatie met deze workshop, € 75,- (excl. btw). Neem graag uw licentiepas mee naar deze workshop. Wilt u alleen de workshop volgen en gaat u niet op voor licentieverlenging dan zijn de kosten €45,- (excl. btw).

Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoek ik u bijgevoegd formulier in te vullen en te retourneren. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Ik hoop u te kunnen begroeten tijdens deze interessante en zeer actuele workshop op één van deze data.

Met vriendelijke groet, Gert-Jan Dillo

Manager Biobest Nederland B.V.

Deel dit evenement

bottom of page