top of page

Acerca de

Banner boven pagina Crop-scanner.png

Crop-scanner

ASPERELLO T34 Biocontrol | trichoderma | Biologische schimmelbestrijding

De crop-scanner is een handig middel om effectiever en efficiënter te monitoren wat er gebeurt binnen uw gewas. Monitoring is essentieel voor een effectieve biologische gewasbescherming.

De voordelen

De crop-scanner is een app die eenvoudig te downloaden is op uw mobiel. In de app registreert u de gegevens die u heeft waargenomen tijdens het scouten. Daarbij is het mogelijk om foto's in de app te zetten, zodat u de verkenningspunten niet uit het oog verlies. De gegevens blijven opgeslagen in uw telefoon en bieden een realtime overzicht. Hierdoor heeft u continue bij de hand hoe het gesteld is met uw gewas. 

De app is zo ingesteld dat de ingevoerde gegevens omgezet worden in visuele gegevens. Dit maakt het een stuk overzichtelijker wat de stand van zaken in uw kas is. 

 

Het fijne aan de app is dat ook uw specialist weet wat de situatie binnen uw gewas is. Op deze manier kan de adviseur bij sturen op afstand, waardoor sneller ingegrepen kan worden.

Dit is niet het enige wat de app kan! Het is bijvoorbeeld zelfs mogelijk om een eigen kasplan te tekenen. Daarnaast houdt de app de gezondheid en prestaties van uw hommels in de gaten. 

Kortom, deze app is een handig systeem dat u altijd bij de hand heeft en meedenkt!

 

Geïnteresseerd in de app? Zoek contact met uw adviseur of bel ons via 0174 752 250

bottom of page