top of page

Onze biopesticiden

Bekijk hier ons exclusieve assortiment met Biopesticiden. Onze producten hebben een bewezen werking en zijn wetenschappelijk onderbouwd. 

Onze unieke producten

Asperello T34 Biocontrol is een biologisch fungicide met meerdere werkingsmechanismen. Het middel dient preventief toegepast te worden om zorgen dat de schimmel zich rondom de wortel kan vestigen, voordat een pathogeen de wortel aan kan tasten. Daarnaast kan de biologische fungicide ook enzymen produceren die ervoor zorgen dat pathogenen kunnen afsterven

Delfin is een Bacillus thuringiensis spp. Kurstaki van de stam SA-11. Het is een biopesitide ter bestrijding van bladvretende rupsen van vlinders en motten op diverse gewassen.  

Abiotische stress is verleden tijd met Bluestim. Bluestim is een product met 96% Glycine Betaïne en wordt 100% natuurlijk geproduceerd.  

Preferal is een biologisch middel werkzaam tegen zower de kaswittevlieg als tabakswittevlieg. Het product kan toegepast worden in combinatie met biologische bestrijders en is de perfecte aanvulling bij sluipwespen (Eretmix-System, Eretmocerus-System), roofwantsen Macrolophus-System en plaklinten (Bug-Scan®).

Een insecticide op basis van natuurlijk pyrethrinen. Spyro is uniek omdat het een zeer hoge geconcentreerde hoeveelheid natuurlijk pyrethrinen bevat, namelijk >5%. Spyro is toegelaten in een aantal groentegewassen, waaronder tomaat, paprika, komkommer en breedwerkend op diverse insecten plagen. Het product werk op basis van contact, bij contact binden de pyrethrinen aan het zenuwstelsel van het insect waardoor deze verlamd wordt en doodgaat.

Protac is een product op basis van siliconen polymeren en werkzaam als contact middel tegen diverse plagen. Het middel vormt een siliconen web om insecten heen, waardoor ze geïmmobiliseerd worden en zullen sterven. Daarnaast heeft Protac ook een uitstekende uitvloeiende en indringende werking, vergelijkbaar met andere uitvloeiers. Het product dient wel toegepast te worden onder sneldrogende omstandigheden.   

Artikelnaam
Toelatingsnummer
Gehalte
Aard v/h preperaat
Houdbaarheid
Etiketnummer
Werkzame stof
Protac®
nvt
-
-
Silicone polymeren en organische antioxidanten
Bluestim
nvt
>96%
Spuitpoeder (WP)
+4 ºC/2 jaar na productiedatum
Bytine Glycine
Spyro
15842N
5%
Emulgeerbaar concentraat
+4 ºC/2 jaar na productiedatum
W1
Perethrinen
Delfin® WG
10944N
20% w/w (10^9 CFU/G)
Wateroplosbaar Granulaat (WG)
0>30 ºC Zie t.h.t. verpakking
W2
B.T. spp. Kurstaki, stam SA-11
Preferal®
12694N
20% w/w (10^9 CFU/G)
Wateroplosbaar Granulaat (WG)
W2
ASPERELLO® T34 Biocontrol®
15212N
12% w/w (10¹² kve/kg)
Spuitpoeder (WP)
+4 ºC/2 jaar na productiedatum
W1
Trichoderma asperellum T34
bottom of page